2PACK менструални бикини Moon за силна менструация

Купи сега80.99 лв.


2PACK менструални бикини Moon за силна менструация, се намира в категория Мода - Dámské > Kalhotky a podprsenky > Kalhotky M > menstruační в GeGa.bg. 2PACK менструални бикини Moon за силна менструация е произведен от Dorina и се предлага от Astratex.bg на цена 80.99 лв.

Как функционират менструалните бикини?Менструалните бикини Eco Moon от органичен памук са създадени за нощно носене. Попиващата част от задната страна стига чак до талията, като по този начин Ви осигурява перфектната защита от протичане в легнало положение. Четирите специални слоя не пропускат течността, предотвратяват размножаването на бактериите и неприятната миризма. Така ще се чувствате удобно през цялото време на носене. В практична двойна опаковка. Антибактериална обработка Органичен памук Абсорбиращата способност съответства на три тампона Декоративен ластик на колана Подсилена стелка Сертификат за качество и безвредност Oeko-Tex® Standard 100Опаковката съдържа два чифта бикини за нощно носене

Бикините можете да използвате като допълнителна защита при по-силна менструация

Предлага се от Astratex.bg
Производител: Dorina
Купи сега80.99 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK