ADIDAS Day Jogger Shoes Pink

Виж цената


ADIDAS Day Jogger Shoes Pink, се намира в категория Мода - -40% на втори чифт обувки > Жени > Обувки в GeGa.bg. ADIDAS Day Jogger Shoes Pink е произведен от Adidas и се предлага от Dress4less.bg

Страхотни  дамски  маратонки Adidas  в розов цвят, изработени от висококачествени материали.   Тези  обувки са толкова комфортни, че можете да забравите времето и умората - насладете се на меката междинна подметка, която носи енергия на стъпката ви и комфортното прилягане, което ви носи стабилност и упора. Вдъхновени от ретро стила, тези обувки ще ви осигурят стила, който търсите.   Горната част е изработена от текстилна част с  наслагвания от синтетичен велур. Подметката е изработена от издръжлива гума и е по-голяма от нормалното, осигурявайки  стабилност. Обувките имат BOOST система с енергийни капсули в междинната подметка, които създават усещане за активна циркулация на енергия. Тази иновативна технология на Adidas осигурява невероятна възвръщаемост на енергията, използвайки термопластичен полиуретан (TPU), който се компресира под налягане за по-добро усвояване енергията и работи на принципа - колкото повече енергия давате, толкова повече получавате.   Много добре се съчетават с дънки или спортен панталон.  
 

Предлага се от Dress4less.bg
Производител: Adidas
Виж цената

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK