ADIDAS Originals Rekive Backpack Green

Виж цената


ADIDAS Originals Rekive Backpack Green, се намира в категория Мода - Деца > Дрехи > Раници в GeGa.bg. ADIDAS Originals Rekive Backpack Green е произведен от Adidas и се предлага от Dress4less.bg

Страхотна раница Adidas, в сребристо зелен цвят. Изработена е от висококачествени материали, има едно основно отделение, което се затваря с цип и страничен джоб, подходящ за бутилка вода. В предната част два по-малки джоба  с цип за аксесоари и дребни вещи. Дължината на презрамките може да се регулира за максимален комфорт. Раницата Rekive  съчетава минало и настояще - това е идеалният модел за натоварените дни. Ще имате много възможности за съхранение и няма нужда да се притеснявате, че чантата ще изглежда обемиста, благодарение на иновативната материя Spacer, която осигурява допълнителна опора и вентилация за усещане за лекота. Пригответе раницата си и тръгнете на път. Направена с най-малко 40% рециклирано съдържание, тя представлява едно от решения на Adidas  за намаляване на пластмасовите отпадъци.   Раницата е здрава, устойчива на износване и е подходяща както за всеки ден.
 
Размери: 20, 5 см х 42, 5 см х 28, 75 см
Обем: 25 L
 

Предлага се от Dress4less.bg
Производител: Adidas
Виж цената

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK