ADIDAS Originals ZX 2K Boost 2.0 Shoes Black M

Купи сега209.95 лв.


ADIDAS Originals ZX 2K Boost 2.0 Shoes Black M, се намира в категория Мода - Adidas > Мъже > Спортни обувки в GeGa.bg. ADIDAS Originals ZX 2K Boost 2.0 Shoes Black M е произведен от Adidas и се предлага от Dress4less.bg на цена 209.95 лв.

Страхотни мъжки спортни обувки Adidas в черен цвят, изработени от висококачествени материали. Горната част е изработена от мрежеста дишаща материя и неопрен. Междинната подметка с Boost технология    - това са енергийни капсули в междинната подметка, които създават усещане за активна циркулация на енергия. Тази иновативна технология на Adidas осигурява невероятна възвръщаемост на енергията, използвайки термопластичен полиуретан (TPU), който се компресира под налягане за по-добро усвояване енергията и работи на принципа - колкото повече енергия давате, толкова повече получавате. Дизайнът е завършен с гумена подметка за оптимален комфорт. Моделът разполага с връзки за персонално коригиране на ширината.   Маратонките са подходящи както за спорт, така и за ежедневието. Страхотно се съчетават със спортен екип, дънки или къси панталони.  

Предлага се от Dress4less.bg
Производител: Adidas
Купи сега209.95 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK