ADIDAS Performance Rainbow Backpack Blue

Купи сега39.95 лв.


ADIDAS Performance Rainbow Backpack Blue, се намира в категория Мода - Деца > Дрехи > Раници в GeGa.bg. ADIDAS Performance Rainbow Backpack Blue е произведен от Adidas и се предлага от Dress4less.bg на цена 39.95 лв.

Страхотна  детска  раница Adidas, в тъмносин цвят със светлосини детайли. Изработена е от висококачествени материали, има едно основно отделение, което се затваря с цип  двупосочно  и страничен джоб, подходящ за бутилка вода.   В предната част има по-малък джоб    с цип за аксесоари и дребни вещи. Дължината на презрамките може да се регулира за максимален комфорт.   Има също и закопчаване на гърдите за по- голямо удобство и стабилност.   Дъгите носят положителни емоции дори в най-мрачните дни.   Продуктът е част от  ангажимента на  Adidas  за борба с пластмасовите отпадъци и има рециклирано съдържание от поне 40%.     Раницата е здрава, устойчива на износване и е подходяща както за всеки ден.
 
Размери: 11см х 25см х 34см 
Обем: 12. 50  L
 

Предлага се от Dress4less.bg
Производител: Adidas
Купи сега39.95 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK