ADIDAS Sportswear Essentials 3-Stripes Track Suit Black

Виж цената


ADIDAS Sportswear Essentials 3-Stripes Track Suit Black, се намира в категория Мода - -50% на втори артикул > Жени > Дрехи > Спортни екипи в GeGa.bg. ADIDAS Sportswear Essentials 3-Stripes Track Suit Black е произведен от Adidas и се предлага от Dress4less.bg

Страхотен дамски спортен екип Adidаs в черен цвят, изработен от висококачествена  материя. Продуктът е направен от  100%  полиестерно трико, част  от серията Primegreen  за високоефективни рециклирани материали. Материята има  гладко усещане и характерен блясък. Горнището е със стандартна кройка,   два странични джоба  с ципове,   оребрена права яка и се закопчава  с цип по цялата дължина.   Долнището е със заострена кройка, леко стеснена  в глезена, но удобна и просторна за носене. Има ластичен колан с връзки  и два джоба  с ципове.   Моделът осигурява пълна свобода на движение, а класическата спортна визия се допълва от логото  и неповторимите 3-ленти на марката.   Екипът е подходящ както за спорт, така и за всеки ден. Чудесно се съчетава със спортни обувки.  

Предлага се от Dress4less.bg
Производител: Adidas
Виж цената

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK