ADIDAS Terrex Hyperblue Mid Rain.Rdy Shoes Black/Grey

Купи сега147.95 лв.197.95 лв.


ADIDAS Terrex Hyperblue Mid Rain.Rdy Shoes Black/Grey, се намира в категория Мода - Голямото разчистване > Мъже > Обувки > Спортни обувки в GeGa.bg. ADIDAS Terrex Hyperblue Mid Rain.Rdy Shoes Black/Grey е произведен от Adidas и се предлага от Dress4less.bg на цена 147.95 лв.

Промоционална цена на ADIDAS Terrex Hyperblue Mid Rain.Rdy Shoes Black/Grey Внимание! Промоционален продукт, с отстъпка от 50.00 лв., намален от 197.95 лв. на 147.95 лв.

Страхотни мъжки спортни обувки Adidas в черно с акцент в сиво и синьо, изработени от висококачествени материали. Моделът притежава технологията RAIN. RDY, която изолира водата от повърхността на обувките и надеждно предпазва от намокряне. Благодарение на RAIN. RDY обувките са изцяло водоустойчиви и ви гарантират, че ще останете сухи, независимо от мокрите условия. Междинната подметка има ЕVA пяна, която осигурява удобство, мекота и стабилност. Гумената подметка притежава технологията Traxion и предлага отлично сцепление на всякакви повърхности. ADIDAS Terrex Hyperblue Mid Rain. Rdy Shoes са подходящи за дъждовни дни или за ежедневието. Перфектно се съчетават със спортен панталон.  

Предлага се от Dress4less.bg
Производител: Adidas
Купи сега147.95 лв.197.95 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK