ADIDAS Training Coldweather Jacket Beige

Купи сега59.95 лв.99.95 лв.


ADIDAS Training Coldweather Jacket Beige, се намира в категория Мода - Голямото разчистване > Жени > Дрехи > Якета в GeGa.bg. ADIDAS Training Coldweather Jacket Beige е произведен от Adidas и се предлага от Dress4less.bg на цена 59.95 лв.

Промоционална цена на ADIDAS Training Coldweather Jacket Beige Внимание! Промоционален продукт, с отстъпка от 40.00 лв., намален от 99.95 лв. на 59.95 лв.

Прекрасно дамско яке Adidas в бежово, изработено от висококачествена дишаща материя. Моделът има стандартна кройка, права яка, два джоба и се закопчава с цип по цялата дължина. Якето има ефектни цветни панели и е подходящо за по-студените месеци и предпазва от студ, вятър и лек дъжд. Притежава технология AEROREADY, която абсорбира влагата и поддържа кожата суха през целия ден. Част е от серията Primegreen, създадена с грижа за природата. Горнището е подходящо както за спорт, така и за ежедневието. Съчетава се отлично с клин, дънки или спортно долнище.   

Предлага се от Dress4less.bg
Производител: Adidas
Купи сега59.95 лв.99.95 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK