ADIDAS x Marimekko Nmd R1 Boost Black

Виж цената


ADIDAS x Marimekko Nmd R1 Boost Black, се намира в категория Мода - -40% на втори чифт обувки > Жени > Обувки в GeGa.bg. ADIDAS x Marimekko Nmd R1 Boost Black е произведен от Adidas и се предлага от Dress4less.bg

Страхотни дамски маратонки Adidas в черен цвят с бели и розови детайли, изработени от висококачествени материали. Горната част е изработена от текстилна материя за оптимална вентилация. Междинната подметка притежава BOOST технология, която абсорбира и след това отдава вложената енергия. BOOST е гаранция за комфорт, гъвкавост и издръжливост. Дизайнът е завършен с гумена подметка за максимален комфорт. Част са от серията Primegreen, създадена с грижа за природата. ADIDAS Originals Marimekko Nmd R1 Shoes са подходящи както за спорт, така и за ежедневието. Страхотно се съчетават със спортен екип, дънки или къси панталони.

Предлага се от Dress4less.bg
Производител: Adidas
Виж цената

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK