ADIDAS x Star Wars Firebird Track Suit Multicolor

Купи сега47.95 лв.79.90 лв.


ADIDAS x Star Wars Firebird Track Suit Multicolor, се намира в категория Мода - Adidas > Деца > Спортни екипи > Детски анцузи в GeGa.bg. ADIDAS x Star Wars Firebird Track Suit Multicolor е произведен от Adidas и се предлага от Dress4less.bg на цена 47.95 лв.

Промоционална цена на ADIDAS x Star Wars Firebird Track Suit  Multicolor Внимание! Промоционален продукт, с отстъпка от 31.95 лв., намален от 79.90 лв. на 47.95 лв.

Страхотен детски спортен екип  Adidas  в черен цвят, изработен от висококачествена мека памучна материя с еластичност. Красив тренировъчен костюм за деца от поредицата Междузвездни войни. Материята е комфортна и лека от премуим памук. Моделът е с два джоба на горнището, кръгло деколте и реглен ръкав. Има изобразен трилистинки отпред със светлоотразителен отпечатък на новата Императорска гвардия от Star Wars. Долнището е с класическа кройка. Има два странични джоба с цип и еластична талия осигуряваща свобода на движенията за удобство през целия ден. Логото на марката е разположено отпред. Перфетко не съчетава със спортни обувки.  

Предлага се от Dress4less.bg
Производител: Adidas
Купи сега47.95 лв.79.90 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK