ASICS Tarther Og Shoes Black

Купи сега87.95 лв.109.90 лв.


ASICS Tarther Og Shoes Black, се намира в категория Мода - Мъже > Обувки > Спортни обувки в GeGa.bg. ASICS Tarther Og Shoes Black е произведен от Asics и се предлага от Dress4less.bg на цена 87.95 лв.

Промоционална цена на ASICS Tarther Og Shoes Black Внимание! Промоционален продукт, с отстъпка от 21.95 лв., намален от 109.90 лв. на 87.95 лв.

Страхотни мъжки спортни обувки Asics  в черен цвят, изработени от висококачествени материали. Моделът е с характерните за марката ленти отстрани в бял цвят и лого на езика и петата. Подметката на тези обувки е изработена от иновативен материал, който им придава спортен и модерен вид, като в същото време осигурява комфорт при ежедневна употреба. Обувките са с технология OrthoLite  – уникална технология, при която стелката запазва своята дебелина и не се деформира, осигурява високи нива на дишаемост, което поддържа краката сухи и има антибактериални свойства. Изключително леки и удобни, подходящи както за всеки ден, така и за спорт. Обувките перфектно се съчетават с дънки или спортен панталон.
 

Предлага се от Dress4less.bg
Производител: Asics
Купи сега87.95 лв.109.90 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK