BaByliss PRO Elipsis 3100 EP за изправяне на косата

Купи сега250.00 лв.261.20 лв.


BaByliss PRO Elipsis 3100 EP за изправяне на косата, се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Vlasy > Elektronika > Žehličky na vlasy в GeGa.bg. BaByliss PRO Elipsis 3100 EP за изправяне на косата е произведен от BaByliss Pro и се предлага от NOTINO.bg на цена 250.00 лв.

Промоционална цена на BaByliss PRO Elipsis 3100 EP за изправяне на косата Внимание! Промоционален продукт, с отстъпка от 11.20 лв., намален от 261.20 лв. на 250.00 лв.

BaByliss PRO Elipsis 3100 EP, Преси за коса за жени, Искате да се радвате на идеално гладка прическа, но резултатът, който можете да постигнете с помощта на изглаждащи кремове и други стилизиращи продукти, не ви е достатъчен? Пресата за коса BaByliss PRO Elipsis 3100 EP отговаря на изискванията ви и ви помага да постигнете визията, която си представяте. Изглажда косата перфектно, за да бъде винаги красиво оформена, гъвкава и прелестно блестяща. Освен идеалното изправяне на косата само за миг ви помага да създадете и елегантни вълни. Характеристики: подвижни плочи възможност за регулиране на температурата LED дисплей кабел с въртящ се накрайник Начин на употреба: Поставете кичур коса между плочите и леко притиснете дръжката на пресата. С плъзгащо движение издърпайте пресата до краищата на косата. Повторете, докато не достигнете желаната прическа.

Тип захранване: mрежов

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: BaByliss Pro
Купи сега250.00 лв.261.20 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK