BabyOno Take Care Hairbrush and Comb III комплект Blue(за деца от раждането им)

Купи сега7.31 лв.8.60 лв.


BabyOno Take Care Hairbrush and Comb III комплект Blue(за деца от раждането им), се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Vlasy > Pro děti > Hřebeny a kartáče в GeGa.bg. BabyOno Take Care Hairbrush and Comb III комплект Blue(за деца от раждането им) е произведен от BabyOno и се предлага от NOTINO.bg на цена 7.31 лв.

Промоционална цена на BabyOno Take Care Hairbrush and Comb III комплект Blue(за деца от раждането им) Внимание! Промоционален продукт, с отстъпка от 1.29 лв., намален от 8.60 лв. на 7.31 лв.

BabyOno Take Care Hairbrush and Comb III, Детски гребени и четки за коса за деца, Никой родител не иска разресването на косата на детето му да е толкова неприятно, че то да предпочита да ходи разрошено. За щастие тук е четката за коса BabyOno Take Care Hairbrush and Comb III, която може да превърне ужасяващите мигове пред гледалото в забавен ритуал, на който детето ви да се радва. Благодарение на специалния дизайн, приспособен към специфичните нужди на детето, разресва детската коса перфектно и в същото време възможно най-щадящо. Не предизвиква механично увреждане на косата и не я скубе при разресване, а освен това прави лек масаж на скалпа. Без повече сълзи, само гладко сресана, прелестно нежна и блестяща коса. Характеристики: внимателно разресва косата предпазва от механично повреждане на косата деликатно масажира скалпа при разресване не създава статично електричество комплект на изгодна цена изключително подходящ за подарък Комплектът съдържа: Natural Soft Четка за коса за бебета 1 бр. гребен за коса за деца от раждането им 1 бр.

Вид продукт: Комплекти, Тип комплекти: подаръчен комплект, Тип коса: всички видове коса

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: BabyOno
Купи сега7.31 лв.8.60 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK