Bambino Family Refreshing Intimate Hygiene Gel освежаващ гел за интимна хигиена 400 мл.

Купи сега13.20 лв.


Bambino Family Refreshing Intimate Hygiene Gel освежаващ гел за интимна хигиена 400 мл., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Tělo > Intimní hygiena > Gely na intimní hygienu в GeGa.bg. Bambino Family Refreshing Intimate Hygiene Gel освежаващ гел за интимна хигиена 400 мл. е произведен от Bambino и се предлага от NOTINO.bg на цена 13.20 лв.

Bambino Family Refreshing Intimate Hygiene Gel, 400 мл. , Интимна грижа по време на бременността и след ражд за жени, Искате ли да се чувствате свежи и уверени? Продуктът Bambino Family Refreshing Intimate Hygiene Gel се грижи щадящо за външните интимни части на тялото, помага да се поддържат чисти и носи усещане за комфорт. Освен това е формулиран така, че да се съобразява и да не нарушава естественото рН на кожата на интимните части, което е ключово за правилната и балансирана интимна хигиена. Характеристики: нежно измива чувствителните зони на тялото поддържа естествената стойност на pH и го обновява редуцира раздразненията и зачервяванията придава дълготрайно усещане за свежест Начин на употреба: Нанесете малко количество от продукта по интимните зони и изплакнете обилно.

Ефект: успокояване, Консистенция: гел, Тип кожа: aтопична и дерматична кожа, за всички типове кожа, чувствителна

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: Bambino
Купи сега13.20 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK