Bambino Kids Bolek and Lolek Bubble Bath пяна за вана за деца Panda 400 мл.

Купи сега8.75 лв.10.30 лв.


Bambino Kids Bolek and Lolek Bubble Bath пяна за вана за деца Panda 400 мл., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Tělo > Pro děti > Mytí pokožky в GeGa.bg. Bambino Kids Bolek and Lolek Bubble Bath пяна за вана за деца Panda 400 мл. е произведен от Bambino и се предлага от NOTINO.bg на цена 8.75 лв.

Промоционална цена на Bambino Kids Bolek and Lolek Bubble Bath пяна за вана  за деца Panda 400 мл. Внимание! Промоционален продукт, с отстъпка от 1.55 лв., намален от 10.30 лв. на 8.75 лв.

Bambino Kids Bolek and Lolek Bubble Bath, 400 мл. , Къпане на деца за деца, Не е необходимо къпането да се превръща с досадно задължение за вас и децата ви, то може да бъде приятно преживяване, при което детската кожа получава най-нежната грижа. Продуктът Bambino Kids Bolek and Lolek Bubble Bath помага за измиване и премахване на замърсяванията от чувствителната детска кожа, без да води до нейното изсушаване или раздразнение. Грижи се за нея по време на къпане, успокоява я и носи на детето усещане за комфорт. Характеристики: прави кожата фина и еластична успокоява раздразненията измива и косичката не люти в очите закачлив детски мотив ухае приятно Начин на употреба: Добавете малко количество от продукта във вече напълнената ваничка.

Консистенция: гел, Приказен мотив: Приказни герои, Тип кожа: за всички типове кожа

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: Bambino
Купи сега8.75 лв.10.30 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK