Bella Baby Happy Panda еднократни подложки за смяна на пелените 60x60 cm 30 бр.

Купи сега20.00 лв.


Bella Baby Happy Panda еднократни подложки за смяна на пелените 60x60 cm 30 бр., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Matka a dítě > Přebalování > Přebalovací podložky в GeGa.bg. Bella Baby Happy Panda еднократни подложки за смяна на пелените 60x60 cm 30 бр. е произведен от Bella Baby Happy и се предлага от NOTINO.bg на цена 20.00 лв.

Bella Baby Happy Panda, 30 бр. , Еднократни подложки за смяна на пелените за деца, Където и да сменяте пелените на бебето си, еднократните подложки Bella Baby Happy Panda ще осигурят на детенцето максимална чистота и удобство. Произведени са от фин и приятен материал и винаги ще ви улеснят при смяната на пелената. Изключително подходящи са най-вече по време на път и при гостувания извън дома. Характеристики: осигуряват комфорт и чистота при смяна същевременно предпазват мебелите от замърсяване произведени от мека, приятна на допир тъкан ако подложката не се изцапа, може да се използва повторно осигурява комфорт и чистота при смяна идеални най-вече при пътуване Начин на употреба: Преди смяна на пелената поставете подложката върху плота за преобуване или на масата. При замърсяване изхвърлете подложката.

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: Bella Baby Happy
Купи сега20.00 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK