Benefit The PORE The Merrier комплект за грижа за лице

Купи сега183.50 лв.


Benefit The PORE The Merrier комплект за грижа за лице, се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Health & Beauty > Personal Care > Cosmetics > Skin Care в GeGa.bg. Benefit The PORE The Merrier комплект за грижа за лице е произведен от Benefit и се предлага от NOTINO.bg на цена 183.50 лв.

Benefit The PORE The Merrier, Почистване на кожата за жени, Всичко за красива кожа в една опаковка. Козметичният комплект Benefit The PORE The Merrier е подарък, който ще зарадва вас или вашите близки. Комплектът съдържа: The POREfessional основа под фон дьо тен за изглаждане на кожата и минимизиране на порите 22 мл. The POREfessional Good Cleanup нежна почистваща пяна за стягане на порите и матов ефект 147 мл. The POREfessional Tight ’n Toned тонираща пяна за изглаждане на кожата и минимизиране на порите 133 мл. The POREfessional Deep Retreat почистваща глинена маска за лице за разширени пори 75 мл. The POREfessional Smooth Sip лек гел-крем за хидратиране на кожата и минимизиране на порите 50 мл. The POREfessional Speedy Smooth изглаждаща маска с мигновен ефект 2, 5 гр. The POREfessional All-In-One Mask Wand ексфолираща четка и апликатор за нанасяне на маски за лице 1 бр. Характеристики: за цялостна грижа за кожата всичко за нежно и старателно почистване на кожата микс от козметични продукти за ежедневна употреба комплект на изгодна цена Начин на употреба: Използвайте всеки продукт от козметичния комплект в съответствие с упътването му.

Вид продукт: Комплекти, Ефект: минимизиране на порите, почистване, против черни точки, уеднаквяване, Кога да се нанася: дневен и нощен, Слънцезащита: без SPF, Тип кожа на лицето : за всеки тип кожа, Тип комплекти: изгодна опаковка, подаръчен комплект

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: Benefit
Купи сега183.50 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK