Bioderma Atoderm Shower Cream подхранващ душ крем за нормална към суха чувствителна кожа 1000 мл.

Купи сега48.40 лв.52.00 лв.


Bioderma Atoderm Shower Cream подхранващ душ крем за нормална към суха чувствителна кожа 1000 мл., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Tělo > Sprcha a koupel > Sprchové krémy в GeGa.bg. Bioderma Atoderm Shower Cream подхранващ душ крем за нормална към суха чувствителна кожа 1000 мл. е произведен от Bioderma и се предлага от NOTINO.bg на цена 48.40 лв.

Промоционална цена на Bioderma Atoderm Shower Cream подхранващ душ крем за нормална към суха чувствителна кожа 1000 мл. Внимание! Промоционален продукт, с отстъпка от 3.60 лв., намален от 52.00 лв. на 48.40 лв.

Bioderma Atoderm Shower Cream, 1000 мл. , Душ гелове и сапуни за жени, Не искате да подценявате ежедневната хигиена, но при миене с обикновен душ гел кожата ви е склонна към прекомерно изсушаване? Душ кремът Bioderma Atoderm Shower Cream е идеалният избор за вас. Не само помага да отстраните всички замърсявания, докато се миете, но осигурява на кожата необходимата хидратация и подхранване, като я гали с меката си кремообразна текстура. Защитава баланса на кожата и гарантира, че хидролипидната бариера на повърхността на кожата няма да се наруши и да доведе до изсушаването ѝ. Характеристики: нежно почиства кожата и избавя от нечистотии подхранва и се грижи за кожата понижава напрежението на кожата и предпазва от раздразнение Начин на употреба: Прилагайте при къпане под душ или във вана. Нанесете по цялото тяло и после изплакнете с топла вода. Подходящо за ежедневна употреба.

Ефект: подхранване, регенерация, успокояване, Хидратация, Консистенция: крем, Не съдържа: без комедогенни добавки, Тип кожа: нормална, суха, чувствителна

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: Bioderma
Купи сега48.40 лв.52.00 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK