Brelil Professional Style YourSelf Volume пяна за коса за двоен обем 150 мл.

Купи сега51.00 лв.


Brelil Professional Style YourSelf Volume пяна за коса за двоен обем 150 мл., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Vlasy > Styling > Pěny na vlasy в GeGa.bg. Brelil Professional Style YourSelf Volume пяна за коса за двоен обем 150 мл. е произведен от Brelil Professional и се предлага от NOTINO.bg на цена 51.00 лв.

Brelil Professional Style YourSelf Volume, 150 мл. , Пени за коса за жени, И вашата коса ли е фина и без обем? Стилизиращата пяна Brelil Professional Style YourSelf Volume ще ви помогне да създадете мечтаната бухнала прическа. Придава на косата желания обем и блясък, повдига я и помага да оформите прическата си така, както си я представяте. Така получавате обем без натоварване, продължителен контрол и надеждно задържане на косата от корените до връхчетата. Нежеланата безформена прическа остава в миналото, заменя я плътна и въздушна грива, каквато не сте и сънували. Характеристики: фиксира прическата придава обем от корените дълготраен ефект, на който можете да разчитате не слепвя косата и не я смачква бърз и лесен стайлинг продуктът е особено подходящ за фина и слегнала коса не оставя в косата остатъци и лесно се разресва Начин на употреба: Преди употреба разклатете добре. Нанесете върху измитата с шампоан и подсушена с кърпа коса. Оставете да изсъхне или използвайте сешоар.

Ефект: обем на косата, Фиксация, Ниво на задържане: средна фиксация, Тип коса: всички видове коса, Тип на скалпа: всички видове скалп

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: Brelil Professional
Купи сега51.00 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK