Burt’s Bees In Full Bloom комплект за устни

Купи сега19.44 лв.24.30 лв.


Burt’s Bees In Full Bloom комплект за устни, се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Líčení > Rty > Balzámy na rty в GeGa.bg. Burt’s Bees In Full Bloom комплект за устни е произведен от Burt’s Bees и се предлага от NOTINO.bg на цена 19.44 лв.

Промоционална цена на Burt’s Bees In Full Bloom комплект за устни Внимание! Промоционален продукт, с отстъпка от 4.86 лв., намален от 24.30 лв. на 19.44 лв.

Burt’s Bees In Full Bloom, балсами за устни за жени, Деликатната кожа на устните ежедневно е изложена на различни натоварвания – от честия контакт с храна до неблагоприятни метеорологични условия. Ето защо заслужава специална грижа. Балсамът за устни Burt’s Bees In Full Bloom е незаменим помощник в ежедневната грижа за чувствителната кожа на устните през всички сезони на годината. Осигурява им всичко, от което имат нужда, за да останат хидратирани, меки и защитени от изсушаване и напукване. Комплектът съдържа: Tropical Pineapple балсам за устни 4, 25 мл. Strawberry балсам за устни 4, 25 мл. Dragonfruit Lemon балсам за устни 4, 25 мл. Beeswax балсам за устни 4, 25 мл. Характеристики: осигурява защита на устните от външните влияния изразително регенерира и предпазва прави устните еластични и кадифено фини ще зарадва всяка жена поправя напуканите устни Начин на употреба: Нанесете върху устните когато и да било през деня, според нуждите.

Вид продукт: Комплекти, Ефект: регенерация, Хидратация, Слънцезащита: без SPF, Тип комплекти: подаръчен комплект

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: Burt’s Bees
Купи сега19.44 лв.24.30 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK