Calvin Klein Obsessed Men Б.О.

Виж цената


Calvin Klein Obsessed Men Б.О., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Парфюми > Парфюми в транспортна опаковка Б.О. > Calvin Klein в GeGa.bg. Calvin Klein Obsessed Men Б.О. е произведен от Calvin Klein и се предлага от Parfumi-shop.net

Obsessed е в паметта на миналата любов, предизвикана от аромата на чужда кожата. Тук, половете са разрушени и напластени, с традиционните аромати - мъжкият аромат е в тълпа на тъмна ванилия. Аромата е съсредоточен върху черната ванилия. Това е ориенталски уди Амбър аромат - мъжко тълкуване на ванилова инфузия. Основа: Оро бланко грейпфрут, Сичуан пипер, черен кардамон. Сърце: кедър Ливърп, Ладданум, Финат База: пачули Ковю, черна ванилия, Ambrox ( молекула ). Тъй като легендарната кампания с Кейт Мос и Марио Сорентити наближава 25-ата си годишнина, Obsessed използва невиждани изображения от това време и лична биография, за да изследва и извика по- нататък идеята за памет, минали любови и сегашна иконография. Лансиран през 2017 година. Продуктът е оригинален, с гарантиран произход, в транспортна опаковка.

Предлага се от Parfumi-shop.net
Производител: Calvin Klein
Виж цената

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK