CHI Rose Hip Oil Recovery Treatment дълбоко регенерираща маска за боядисана коса 237 мл.

Купи сега29.70 лв.


CHI Rose Hip Oil Recovery Treatment дълбоко регенерираща маска за боядисана коса 237 мл., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Vlasy > Masky na vlasy > Masky na vlasy в GeGa.bg. CHI Rose Hip Oil Recovery Treatment дълбоко регенерираща маска за боядисана коса 237 мл. е произведен от CHI и се предлага от NOTINO.bg на цена 29.70 лв.

CHI Rose Hip Oil Recovery Treatment, 237 мл. , Маска за коса за жени, Маската за косаCHI Rose Hip Oil е незаменима стъпка от ритуала за грижи за косата. Осигурете й кратка регенерация и тя ще ви се отплати със своята жизненост и красота. Характеристики: подсилва косъма придава на косата ослепителен блясък подобрява гъвкавостта на косъма удължава издръжливостта на цвета улеснява разресването и така предотвратява увреждането на косата Начин на употреба: Нанасяйте върху влажна, измита с шампоан коса. Оставете да престои за време, посочено на опаковката и после обилно изплакнете.

Активни вещества: витамин С, Ефект: Блясък и мекота, За лесно разресване, Защита на цветовете, регенерация, Тип коса: боядисана коса, Тип на скалпа: всички видове скалп

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: CHI
Купи сега29.70 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK