Clinique Aromatics Elixir

Купи сега129.99 лв.


Clinique Aromatics Elixir, се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Парфюми > Дамски парфюми > Clinique в GeGa.bg. Clinique Aromatics Elixir е произведен от Clinique и се предлага от Parfumi-shop.net на цена 129.99 лв.

Ароматен Еликсир е най-старият парфюм от къщата на Clinique, създаден през 1975 година. Класифициран като Chypre-цветен, силен класически парфю. Първите ароматни нотки доминира клонка, градински чай и лайка, който дава път на сладките флорални нотки на здравец, роза и бели цветя: иланг иланг, жасмин и тубероза. Дъбов мъх и пачули в неговата основа са традиционни съставки в парфюмите, които принадлежат към семейството Chypre . Зелен мъх е характерен Chypre , заедно с ветивер. Парфюмера на ароматният Elixir е Бернар Chant. Нова лимитирана серия на аромата е създадена през 2007 г. Продуктът е оригинален, с гарантирано качество и произход във оригинална опаковка.

Предлага се от Parfumi-shop.net
Производител: Clinique
Купи сега129.99 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK