Cocunat Capillary Serum хидратиращ и подхранващ серум За коса 30 мл.

Купи сега53.00 лв.


Cocunat Capillary Serum хидратиращ и подхранващ серум За коса 30 мл., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Vlasy > Bezoplachová péče > Séra na vlasy в GeGa.bg. Cocunat Capillary Serum хидратиращ и подхранващ серум За коса 30 мл. е произведен от Cocunat и се предлага от NOTINO.bg на цена 53.00 лв.

Cocunat Capillary Serum, 30 мл. , Серуми за коса за жени, Характеристики: осигурява на косата необходимата хидратация подхранва косата по цялата дължина прави косата копринено мека на допир възстановява естествения блясък на косата придава на косата нова сила заздравява и укрепва цъфтящите краища Състав: вегански продукт арганово масло Начин на употреба: Нанесете в дланите си и масажирайте от средата на дължината на косата до връхчетата ѝ. Не изплаквайте.

Активни вещества: арганово масло, бадемово масло, Ефект: Блясък и мекота, подхранване, регенерация, Хидратация, Тип коса: всички видове коса, Тип на скалпа: всички видове скалп

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: Cocunat
Купи сега53.00 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK