Colgate Total Active Fresh паста за зъби за цялостна защита на зъбите 75 мл.

Купи сега7.00 лв.7.90 лв.


Colgate Total Active Fresh паста за зъби за цялостна защита на зъбите 75 мл., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Zuby > Zubní pasty > Pro svěží dech в GeGa.bg. Colgate Total Active Fresh паста за зъби за цялостна защита на зъбите 75 мл. е произведен от Colgate и се предлага от NOTINO.bg на цена 7.00 лв.

Промоционална цена на Colgate Total Active Fresh паста за зъби за цялостна защита на зъбите 75 мл. Внимание! Промоционален продукт, с отстъпка от 0.90 лв., намален от 7.90 лв. на 7.00 лв.

Colgate Total Active Fresh, 75 мл. , пасти за зъби за мъже, Пастата за зъби Colgate Total комплексно се грижи за вашите зъби и венци и предоставя приятен свеж дъх. Характеристики: надеждно почиства зъбите грижи се за венците ограничава образуване на зъбна плака понижава кървенето на венците освежава дъха предпазва от зъбен кариес Начин на употреба: Почиствайте зъбите минимално 2 пъти дневно с качествена четка.

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: Colgate
Купи сега7.00 лв.7.90 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK