Comfort Zone Essential почистващ пилинг 60 мл.

Купи сега76.70 лв.


Comfort Zone Essential почистващ пилинг 60 мл., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Pleť > Péče o pleť > Pleťové peelingy в GeGa.bg. Comfort Zone Essential почистващ пилинг 60 мл. е произведен от Comfort Zone и се предлага от NOTINO.bg на цена 76.70 лв.

Comfort Zone Essential, 60 мл. , Пилинг за лице за жени, За ефективно ексфолиране, предотвратяващо появата на несъвършенства, не е необходимо да ходите до козметичния салон. Пилингът за лице Comfort Zone Essential ще се погрижи за него от комфорта на дома ви. Не само отстранява мъртвите кожни клетки, които имат тенденция да запушват порите, да са причина за черните точки или повехналия и безжизнен оттенък на кожата, но избавя кожата от замърсявания и цялостно я изглажда. Характеристики: старателно измива и почиства цялото лице изглажда и омекотява кожата премахва мъртвите кожни клетки Състав: съдържа най-малко 96% съставки с натурален произход Начин на употреба: Нанесете върху влажно лице, леко масажирайте и после внимателно изплакнете с вода. Ползвайте при необходимост.

Ефект: възстановяване на плътността, ексфолиране, озаряване, почистване, Регулиране на излишния себум, Кога да се нанася: дневен, Тип кожа на лицето : мазна

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: Comfort Zone
Купи сега76.70 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK