Davines More Inside Shimmering Mist мъгла за блясък и мекота на косата 200 мл.

Купи сега43.90 лв.


Davines More Inside Shimmering Mist мъгла за блясък и мекота на косата 200 мл., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Vlasy > Styling > Lesky na vlasy в GeGa.bg. Davines More Inside Shimmering Mist мъгла за блясък и мекота на косата 200 мл. е произведен от Davines и се предлага от NOTINO.bg на цена 43.90 лв.

Davines More Inside Shimmering Mist, 200 мл. , Блясъци за коса за жени, Има ли нещо, което липсва на прическата ви, за да може красотата да изпъкне? Продуктът Davines More Inside Shimmering Mist придава на косата ви прелестен блясък и помага да заблести, без значение дали е кафява, руса, рижа или черна. Позволява ви само за няколко секунди да се радвате на ослепителен вид, без усещане за натоварване, слепване или омазняване на косата. Освен това благодарение на фиксиращите си способности допринася за това, прическата ви да запази формата си за дълго. Накратко, грижи се за финалното оформяне, което довежда до абсолютно съвършенство. Характеристики: придава на косата ослепителен блясък бърз и лесен стайлинг гарантира пригладен вид Начин на употреба: Нанесете най-вече по дължината на косата и по краищата. Нанесете на суха коса.

Дължина на косата: дълга коса, къса коса, Ефект: Блясък и мекота, изглаждане на косата, Ниво на задържане: слаба фиксация, Тип коса: всички видове коса, Тип на скалпа: всички видове скалп

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: Davines
Купи сега43.90 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK