Dermacol Eye Shadow Base основа под сенки за очи 7,5 мл.

Купи сега6.46 лв.7.60 лв.


Dermacol Eye Shadow Base основа под сенки за очи 7,5 мл., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Líčení > Oči > Báze pod oční stíny в GeGa.bg. Dermacol Eye Shadow Base основа под сенки за очи 7,5 мл. е произведен от Dermacol и се предлага от NOTINO.bg на цена 6.46 лв.

Промоционална цена на Dermacol Eye Shadow Base основа под сенки за очи 7,5 мл. Внимание! Промоционален продукт, с отстъпка от 1.14 лв., намален от 7.60 лв. на 6.46 лв.

Dermacol Eye Shadow Base, 7, 5 мл. , основа за сенки за очи за жени, Основата под сенки за очи Dermacol Eye Shadow Base подсилва интензитета на сенките за очи и гарантира тяхната перфектна трайност. Характеристики: постоянно фиксира сенките за очи до премахването на грима предотвратява размиване на сенките за очи изглажда фините линии допълва перфектния външен вид на очния грим изразява цвета на сенките за очи Начин на употреба: Нанесете основата като тънък слой на целия клепач и равномерно разтрийте. Продължете с нанасяне на сенките за очи.

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: Dermacol
Купи сега6.46 лв.7.60 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK