Dior Miss Dior Blooming Bouquet Б.О.

Виж цената


Dior Miss Dior Blooming Bouquet Б.О., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Парфюми > Парфюми в транспортна опаковка Б.О. > Christian Dior в GeGa.bg. Dior Miss Dior Blooming Bouquet Б.О. е произведен от DIOR и се предлага от Parfumi-shop.net

Френската модна къща Dior обяви лансирането на своят нов дамски парфюм Miss Dior Blooming Bouquet, който ще се присъедини към линията на Dior Mis Dior. Новият парфюм се очаква да пристигне в парфюмериите някъде около края на месец Януари и той е поредното силно ухание, на което ставаме свидетели идващо от една от най-известните парфюмерии през 2014-та година. За ароматът чухме само положителни суперлативи, създателят му Франкос Деманши описва аромата на Dior Miss Dior Blooming Bouquet, като свеж, цвете аромат който е подправен с известна доза плодови нотки допринасящи за по игривото и женственото присъствие на самият парфюм. Miss Dior Blooming Bouquet е аромат за който думите нежност и елегантност са само малка част от комплиментите които Деманши може сам да изрече за творбата си. Божурът в сърцето на тази невероятна композиция е допълнен от плодовият аромат на кайсия придаващ плътност и плодова сянка върху настроението на аромата. Флаконът на Miss Dior Blooming Bouquet взаимства формата си от дизайна на предходните серии декориран със сребристи мотиви. Самият парфюм може да бъде намерен във флакони от по 50 и 100ml Eau de Toilette (Тоалетна вода). Натали Портман е личното реклмано лице на линията Miss Dior и с това и на новият Miss Dior Blooming Bouquet. Връхни: мандаринов портокал; Сърдечни: дамаска роза, праскова, кайсия и божур; Базови: мускус. Продуктът е оригинален, с гарантиран произход, в транспортна опаковка.

Предлага се от Parfumi-shop.net
Производител: DIOR
Виж цената

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK