Disney Frozen 2 Natural Spray тоалетна вода за деца 50 мл.

Купи сега16.06 лв.18.90 лв.


Disney Frozen 2 Natural Spray тоалетна вода за деца 50 мл., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Parfémy > Dětské parfémy > Toaletní vody в GeGa.bg. Disney Frozen 2 Natural Spray тоалетна вода за деца 50 мл. е произведен от Disney и се предлага от NOTINO.bg на цена 16.06 лв.

Промоционална цена на Disney Frozen 2 Natural Spray тоалетна вода за деца  50 мл. Внимание! Промоционален продукт, с отстъпка от 2.84 лв., намален от 18.90 лв. на 16.06 лв.

Disney Frozen 2 Natural Spray, 50 мл. , Детски парфюми за деца, „И аз искам парфюм, мамо!“. Тоалетната вода за деца Disney Frozen 2 Natural Spray ще изпълни желанието на малката ви принцеса и ще позволи да се почувства истинска дама. вдъхновено от любим детски герой по мотиви от известен детски приказен филм идея за подарък, който със сигурност ще донесе радост игривият дизайн ще се впише идеално в интериора на детската стая

Вид аромат: други, Приказен мотив: Замръзналото кралство

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: Disney
Купи сега16.06 лв.18.90 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK