Disney Minnie Mouse Backpack Set подаръчен комплект за деца

Купи сега45.56 лв.53.60 лв.


Disney Minnie Mouse Backpack Set подаръчен комплект за деца, се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Health & Beauty > Personal Care > Cosmetics > Skin Care > Lip Balms & Treatments в GeGa.bg. Disney Minnie Mouse Backpack Set подаръчен комплект за деца е произведен от Disney и се предлага от NOTINO.bg на цена 45.56 лв.

Промоционална цена на Disney Minnie Mouse Backpack Set подаръчен комплект за деца Внимание! Промоционален продукт, с отстъпка от 8.04 лв., намален от 53.60 лв. на 45.56 лв.

Disney Minnie Mouse Backpack Set, Комплекти за деца за деца, Забавлението на първо място. Продуктът Disney Minnie Mouse Backpack Set е забавен, има закачлив дизайн и позволява на децата ви за малко да се почувстват като големи. Характеристики: за малки кокони блестящ гланц за устни идея за подарък, който със сигурност ще донесе радост Комплектът съдържа: тоалетна вода за деца 100 мл. блясък за устни за деца 1 бр. калъфка за път 1 бр.

Вид аромат: други, Вид продукт: Комплекти, Тип комплекти: подаръчен комплект, Цвят: Прозрачен

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: Disney
Купи сега45.56 лв.53.60 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK