Disney Minnie Toiletry Bag подаръчен комплект (за деца )

Купи сега34.85 лв.41.00 лв.


Disney Minnie Toiletry Bag подаръчен комплект (за деца ), се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Vlasy > Pro děti > Pro úpravu vlasů в GeGa.bg. Disney Minnie Toiletry Bag подаръчен комплект (за деца ) е произведен от Disney и се предлага от NOTINO.bg на цена 34.85 лв.

Промоционална цена на Disney Minnie Toiletry Bag подаръчен комплект (за деца ) Внимание! Промоционален продукт, с отстъпка от 6.15 лв., намален от 41.00 лв. на 34.85 лв.

Disney Minnie Toiletry Bag, Комплекти за деца за деца, За всички необходими козметични продукти и продукти за хигиена за вашето дете, без които не излизате от къщи, ще ви послужи козметичната чанта Disney Minnie Toiletry Bag. Благодарение на надеждното закопчаване нищо няма да се разсипе, всичко ще си бъде на мястото и вие лесно ще се ориентирате, кое къде е. Характеристики: ще зарадва всяко момиченце изключително подходящ за подарък весел дизайн за деца с любим детски мотив Комплектът съдържа: чантичка за пътуване 1 бр. слънчеви очила 1 бр. ластици за коса 5 бр. фиби за коса 2 бр. пръстен 1 бр. залепващи се обеци 3 бр. гривна 1 бр.

Вид продукт: Комплекти, Приказен мотив: Мики Маус и приятели, Тип комплекти: подаръчен комплект

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: Disney
Купи сега34.85 лв.41.00 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK