DKNY Golden Delicious Б.О.

Купи сега69.99 лв.


DKNY Golden Delicious Б.О., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Парфюми > Парфюми в транспортна опаковка Б.О. > DKNY в GeGa.bg. DKNY Golden Delicious Б.О. е произведен от DKNY и се предлага от Parfumi-shop.net на цена 69.99 лв.

DKNY Golden Delicious е новата ароматна ябълка от популярната колекция на DKNY , представен през 2011г. DKNY Golden Delicious е с подчертани аромати на сочна ябълка съчетани със портокалов цвят и слива. Пищен и цветен е състава в сърцето на арoмата предлагащ букет от бели рози, лилии от Казабланка, лилия и ванилова орхидея, докато базовите нотки са мускус, следван от чувствена дървесна следа от сандалово дърво и тиково дърво. DKNY Golden Delicious е с флакон направен от тъмно стъкло с метална капачка в златист цвят. Течността е оцветена в златисто-жълт цвят. Рекламно лице на DKNY Golden Delicious е Лара Стоун. Продуктът е оригинален, с гарантиран произход, в транспортна опаковка.

Предлага се от Parfumi-shop.net
Производител: DKNY
Купи сега69.99 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK