ELLESSE Amos Navy

Купи сега39.95 лв.79.90 лв.


ELLESSE Amos Navy, се намира в категория Мода - Голямото разчистване > Мъже > Обувки > Зимни обувки в GeGa.bg. ELLESSE Amos Navy е произведен от ELLESSE и се предлага от Dress4less.bg на цена 39.95 лв.

Промоционална цена на ELLESSE Amos Navy Внимание! Промоционален продукт, с отстъпка от 39.95 лв., намален от 79.90 лв. на 39.95 лв.

Страхотни мъжки  обувки  ELLESSE в тъмно син цвят, изработени от висококачествени материали. Горната част е изработена от синтетични материали и лак, за по-изящна визия. . Обувките се регулират с връзки и велкро лепенка. Високи кецове с омекотена подплата около глезена. Моделът е от серията 59, която е изобразена с логото от външната част на обувката. Подходящи както за ежедневието, така и за спорт. Много добре се съчетават с дънки или спортно долнище.  
ЗАБЕЛЕЖКА: Обувките могат  да има леки наранявания по кожата, които по никакъв начин не нарушават визия и функционалността на обувката.
 

Предлага се от Dress4less.bg
Производител: ELLESSE
Купи сега39.95 лв.79.90 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK