Eveline Cosmetics Perfect Skin Double Exfoliation изглаждащ пилинг 2 в 1 8 мл.

Купи сега1.70 лв.


Eveline Cosmetics Perfect Skin Double Exfoliation изглаждащ пилинг 2 в 1 8 мл., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Pleť > Pleťové peelingy > Mechanické peelingy в GeGa.bg. Eveline Cosmetics Perfect Skin Double Exfoliation изглаждащ пилинг 2 в 1 8 мл. е произведен от Eveline Cosmetics и се предлага от NOTINO.bg на цена 1.70 лв.

Eveline Cosmetics Perfect Skin Double Exfoliation, 8 мл. , Ензимни пилинги за жени, Благодарение на действието си в дълбочина и ексфолиращия си ефект почистващият пилинг Eveline Cosmetics Perfect Skin Double Exfoliation ще ви помогне да предотвратите появата на несъвършенства по кожата на лицето. Не само избавя кожата от всички замърсявания, но и отстранява мъртвите кожни клетки, които имат тенденция да запушват порите, да са причина за черните точки или повехналия и безжизнен оттенък на кожата. Характеристики: премахва мъртвите кожни клетки редуцира несъвършенствата на кожата озарява и уеднаквява кожата не изсушава кожата на лицето Състав: вегански продукт Начин на употреба: Нанесете върху влажно лице, леко масажирайте и после внимателно изплакнете с вода. Ползвайте по 1–3 пъти седмично.

Ефект: ексфолиране, подхранване, против акне, уеднаквяване, успокояване, Кога да се нанася: дневен и нощен, Тип кожа на лицето : нормална

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: Eveline Cosmetics
Купи сега1.70 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK