Fanola Wonder Color Locker Extra Care Sealing Cream изглаждащ крем за коса за боядисана коса 200 мл.

Купи сега20.06 лв.23.60 лв.


Fanola Wonder Color Locker Extra Care Sealing Cream изглаждащ крем за коса за боядисана коса 200 мл., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Vlasy > Kondicionéry a balzámy > Balzámy na vlasy в GeGa.bg. Fanola Wonder Color Locker Extra Care Sealing Cream изглаждащ крем за коса за боядисана коса 200 мл. е произведен от Fanola и се предлага от NOTINO.bg на цена 20.06 лв.

Промоционална цена на Fanola Wonder Color Locker Extra Care Sealing Cream изглаждащ крем за коса за боядисана коса 200 мл. Внимание! Промоционален продукт, с отстъпка от 3.54 лв., намален от 23.60 лв. на 20.06 лв.

Fanola Wonder Color Locker Extra Care Sealing Cream, 200 мл. , Балсами за коса за жени, Има ли нужда косата ви от незабавна „спасителна акция“ под формата на грижа, която е по-интензивна от онази, която може да предложи балсамът? Балсамът за коса Fanola Wonder Color Locker Extra Care Sealing Cream помага на косата ви да се върне във форма, справя се с уврежданията и възвръща здравия вид. За разлика от обикновените балсами действа не само на повърхността на косъма, но прониква и дълбоко в структурата му, където се справя с по-сериозни проблеми, отколкото обикновеното изсушаване и отслабване след измиване с шампоан. Освен хидратиращата и омекотяваща грижа, необходима след измиване, се грижи и за интензивното подхранване в дълбочина, укрепва и подпомага възстановяването. Оставя косата прелестно нежна, със здрав блясък и лесна за разресване. Характеристики: съживява красотата и блясъка на боядисаната коса заздравява и изглажда повърхността на косъма хидратира и подхранва косата грижа за дължината на отслабена коса Състав: вегански продукт Начин на употреба: Нанесете върху измитата с шампоан и подсушена с кърпа коса. Оставете за малко да престои и после обилно изплакнете.

Ефект: Блясък и мекота, Защита на цветовете, изглаждане на косата, подхранване, Тип коса: боядисана коса, Тип на скалпа: всички видове скалп

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: Fanola
Купи сега20.06 лв.23.60 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK