Foamie Oat To Be Smooth Solid Body Butter твърдо масло за тяло 50 гр.

Виж цената


Foamie Oat To Be Smooth Solid Body Butter твърдо масло за тяло 50 гр., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Tělo > Péče o tělo > Tělová másla в GeGa.bg. Foamie Oat To Be Smooth Solid Body Butter твърдо масло за тяло 50 гр. е произведен от Foamie и се предлага от NOTINO.bg

Foamie Oat To Be Smooth Solid Body Butter, 50 гр. , Масла за тяло за жени, Имате усещането, че кожата ви се нуждае от по-интензивна грижа, отколкото тази, която могат да предложат млеката за тяло или кремовете? Маслото за тяло Foamie Oat To Be Smooth Solid Body Butter е идеалният избор за вас. В сравнение с обикновените кремове и млека съдържа по-малко вода, има по-гъста консистенция и така осигурява по-подхранваща и по-концентрирана грижа за тялото. Хидратира кожата в дълбочина, интензивно я подхранва и я оставя прелестно мека на допир. Освен това гали с кадифената си кремообразна текстура и гарантира дълготраен ефект. Достатъчно е да го нанесете по кожата след душ или къпане и обичайната дневна хигиена ще се превърне в изключително преживяване. Характеристики: хидратира кожата в дълбочина интензивно подхранва и омекотява добре се нанася, лесно абсорбира ухае приятно Състав: вегански продукт Начин на употреба: Ползвайте сутрин и/или вечер по цялото тяло.

Тип кожа: за всички типове кожа

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: Foamie
Виж цената

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK