Good Bubble Gruffalo Bubble Bath пяна за вана за деца Prickly Pear 400 мл.

Купи сега9.43 лв.11.10 лв.


Good Bubble Gruffalo Bubble Bath пяна за вана за деца Prickly Pear 400 мл., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Tělo > Pro děti > Mytí pokožky в GeGa.bg. Good Bubble Gruffalo Bubble Bath пяна за вана за деца Prickly Pear 400 мл. е произведен от Good Bubble и се предлага от NOTINO.bg на цена 9.43 лв.

Промоционална цена на Good Bubble Gruffalo Bubble Bath пяна за вана за деца Prickly Pear 400 мл. Внимание! Промоционален продукт, с отстъпка от 1.67 лв., намален от 11.10 лв. на 9.43 лв.

Good Bubble Gruffalo Bubble Bath, 400 мл. , Къпане на деца за деца, Не е необходимо къпането да се превръща с досадно задължение за вас и децата ви, то може да бъде приятно преживяване, при което детската кожа получава най-нежната грижа. Продуктът Good Bubble Gruffalo Bubble Bath помага за измиване и премахване на замърсяванията от чувствителната детска кожа, без да води до нейното изсушаване или раздразнение. Грижи се за нея по време на къпане, успокоява я и носи на детето усещане за комфорт. Характеристики: прави кожата фина и еластична не люти в очите ухае приятно нежно измива всички нечистотии създава фина пяна внимателно се грижи за детската кожа леко се изплаква Състав: съдържа най-малко 98% съставки с натурален произход Начин на употреба: Добавете малко количество от продукта в подготвената ваничка и после разбъркайте с ръка.

Консистенция: емулсия, Тип кожа: за всички типове кожа

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: Good Bubble
Купи сега9.43 лв.11.10 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK