Guerlain La Petite Robe Noire

Купи сега126.00 лв.


Guerlain La Petite Robe Noire, се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Парфюми > Дамски парфюми > Guerlain в GeGa.bg. Guerlain La Petite Robe Noire е произведен от Guerlain и се предлага от Parfumi-shop.net на цена 126.00 лв.

Guerlain представи в началото на 2012 г. La Petite Robe Noir създаден от парфюмериста Thierry Wasser. Вдъхновен от елегантноста на класическата черна рокля, парфюм излъчва парижки шик и елегантност. Аромата започва с игриви и пенливи аромати на черна череша, бергамот, червени горски плодове и бадеми. Българска и турска роза са в сърцето на състава , а по-нататък в развитието си аромата е с нотки на женско биле, черен чай , анасон, бобова тонка, ванилия, ирис и пачули формират основата. Флакона на La Petite Robe Noir във вид на класическите флакони от Guerlain , като на легендарният парф' м L' Heure Bleue. La Petite Robe Noir е на разположение като Eau De Parfum. Продуктът е оригинален, с гарантиран произход, в оригинална опаковка.

Предлага се от Parfumi-shop.net
Производител: Guerlain
Купи сега126.00 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK