Iceberg Eau de Iceberg Femme

Купи сега34.00 лв.


Iceberg Eau de Iceberg Femme, се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Парфюми > Дамски парфюми > Iceberg в GeGa.bg. Iceberg Eau de Iceberg Femme е произведен от Друг и се предлага от Parfumi-shop.net на цена 34.00 лв.

Iceberg представи ново ароматно дуо EAU DE ICEBERG, които може са на пазара от ноември 2010 година. Ароматът се характеризира с иновативен дизайн и с надпиа номер 74 върху флакона и представя годината, когато марката е създадена (1974). Eau Pour Femme Iceberg включва богати и сочни флорални и плодови нюанси, които напомнят на топъл вятър от Средиземно море през последните дни на златния юли. Аромати на червен портокал, ананас и круша , с флорално и женствено влияние на жасмин и фрезия. А в сърцето на аромата има упойващи плодове - които обединяват сладостта си с елегантни бели цветя. Чувственост доминира до края, с нотки на бяло дърво и мека ванилия. Ароматът се предлага в 100 мл EDT. Продуктът е оригинален, с гарантиран произход, в оригинална опаковка.

Предлага се от Parfumi-shop.net
Производител: Друг
Купи сега34.00 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK