Institut Esthederm Photo Reverse Hyperpigmentation стик за чувствителни места против слънчеви лъчи 10 гр.

Купи сега102.00 лв.120.00 лв.


Institut Esthederm Photo Reverse Hyperpigmentation стик за чувствителни места против слънчеви лъчи 10 гр., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Pleť > Slunce > Přípravky před opalováním в GeGa.bg. Institut Esthederm Photo Reverse Hyperpigmentation стик за чувствителни места против слънчеви лъчи 10 гр. е произведен от Institut Esthederm и се предлага от NOTINO.bg на цена 102.00 лв.

Промоционална цена на Institut Esthederm Photo Reverse Hyperpigmentation стик за чувствителни места против слънчеви лъчи 10 гр. Внимание! Промоционален продукт, с отстъпка от 18.00 лв., намален от 120.00 лв. на 102.00 лв.

Institut Esthederm Photo Reverse Hyperpigmentation, 10 гр. , Продукти преди излагане на слънце за жени, Защитете кожата си от преждевременно стареене и други увреждания, причинени от слънчевите лъчи. Деликатната кожа на лицето е много по-чувствителна, отколкото кожата по останалата част от тялото, а освен това е изложена на слънчевите лъчи през цялата година – затова е изключително важно да не подценявате предпазването ѝ. Слънцезащитният продукт Institut Esthederm Photo Reverse Hyperpigmentation защитава надеждно лицето ви от UV лъчите и така ви помага да предотвратите не само изгарянето или появата на пигментни петна, но и намаляването на еластичността, загубата на колаген и другите прояви на стареенето на кожата. Характеристики: предпазва кожата от увреждания, причинени от влиянието на UV лъчите локална употреба предотвратява неравномерната пигментация на кожата Начин на употреба: Прилагайте продукта по чувствителните зони на лицето, нуждаещи се от повишени грижи. Повторете при необходимост, предимно след къпане, в случай на изпотяване и подсушаване на кожата с кърпа.

Ефект: предпазва от външните влияния, против пигментни петна, Консистенция: твърд, Тип кожа: за всички типове кожа, Тип кожа на лицето : за всеки тип кожа

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: Institut Esthederm
Купи сега102.00 лв.120.00 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK