Janeke Carbon Fibre Handle Comb for Hair Colour Application гребен за коса 22,5 cm

Купи сега22.00 лв.


Janeke Carbon Fibre Handle Comb for Hair Colour Application гребен за коса 22,5 cm, се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Vlasy > Hřebeny a kartáče > Hřebeny в GeGa.bg. Janeke Carbon Fibre Handle Comb for Hair Colour Application гребен за коса 22,5 cm е произведен от Janeke и се предлага от NOTINO.bg на цена 22.00 лв.

Janeke Carbon Fibre Handle Comb for Hair Colour Application, Гребени за жени, Искате винаги да контролирате косата си и формата ѝ? В арсенала ви не бива да липсва гребенът за коса Janeke Carbon Fibre Handle Comb for Hair Colour Application. Той е незаменим помощник при всекидневното оформяне на прическата и по-сложното стилизиране. Предлага предимства, които идеално допълват кръглите и плоските четки и другите средства за оформяне на косата. Позволява разресване на суха и мокра коса, а освен това можете да го използвате за оформяне на път, при подстригване, тупиране и друго стилизиране. Характеристики: гребенът е антистатичен за употреба във фризьорски салони и у дома твърд материал Начин на употреба: С леки издърпвания срешете косата. От корените към краищата.

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: Janeke
Купи сега22.00 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK