Keune 1922 Superior Shaving Cream крем за бръснене за чувствителна кожа на лицето 150 мл.

Купи сега29.20 лв.


Keune 1922 Superior Shaving Cream крем за бръснене за чувствителна кожа на лицето 150 мл., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Muži > Holení a zastřihování > Přípravky na holení в GeGa.bg. Keune 1922 Superior Shaving Cream крем за бръснене за чувствителна кожа на лицето 150 мл. е произведен от Keune и се предлага от NOTINO.bg на цена 29.20 лв.

Keune 1922 Superior Shaving Cream, 150 мл. , продукти за бръснене за мъже, Искате възможно най-много да улесните бръсненето и да го превърнете във възможно най-приятния процес? Продуктът за бръснене Keune 1922 Superior Shaving Cream гарантира гладкото плъзгане на самобръсначката, а благодарение на защитата, която осигурява на кожата, позволява прецизно бръснене на всяко косъмче без раздразнение или нараняване от острия бръснач. Забравете за неприятните моменти и усещането за дискомфорт при бръснене и вместо това се насладете на цялата си рутина с резултат, който ще бъде перфектно гладкото ви лице. Характеристики: позволява лесно бръснене хидратира и не изсушава кожата осигурява се максимално гладко бръснене регенерира и витализира кожата Начин на употреба: Нанесете върху влажна кожа на лицето и масажирайте, докато се разпени леко. След бръснене измийте обилно.

Активни вещества: бадемово масло, Консистенция: крем, Тип кожа на лицето : нормална, чувствителна

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: Keune
Купи сега29.20 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK