Keune Style Sculpting Clay стилизираюа глина с екстра силна фиксация за матиране 12,5 мл.

Купи сега10.50 лв.


Keune Style Sculpting Clay стилизираюа глина с екстра силна фиксация за матиране 12,5 мл., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Vlasy > Styling > Modelovací hlíny na vlasy в GeGa.bg. Keune Style Sculpting Clay стилизираюа глина с екстра силна фиксация за матиране 12,5 мл. е произведен от Keune и се предлага от NOTINO.bg на цена 10.50 лв.

Keune Style Sculpting Clay, 12, 5 мл. , Глини за коса за жени, Стайлинг за коса, който издържа цял ден и освен това изглежда естествено. Моделиращата глина Keune Style Sculpting Clay ще ви позволи за секунди да постигнете перфектна прическа според своите представи. Независимо дали искате да укротите непослушните кичури, да създадете небрежно разрошена прическа или да придадете на косата текстура. Характеристики: фиксира прическата и удължава нейната издръжливост придава на косата матов вид придава текстура и форма на прическата Начин на употреба: Разтрийте малко количество от продукта в дланите и с помощта на пръстите създайте желаната прическа.

Активни вещества: глина, пчелен восък, С Пантенол, Дължина на косата: дълга коса, къса коса, Ефект: Оформяне и текстура, Фиксация, Ниво на задържане: силна фиксация

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: Keune
Купи сега10.50 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK