Klairs Gentle Black Sugar Facial Polish хидратиращ пилинг за лице 110 гр.

Купи сега46.90 лв.


Klairs Gentle Black Sugar Facial Polish хидратиращ пилинг за лице 110 гр., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Pleť > Péče o pleť > Pleťové peelingy в GeGa.bg. Klairs Gentle Black Sugar Facial Polish хидратиращ пилинг за лице 110 гр. е произведен от Klairs и се предлага от NOTINO.bg на цена 46.90 лв.

Klairs Gentle Black Sugar Facial Polish, 110 гр. , Механични пилинги за жени, Благодарение на действието си в дълбочина и ексфолиращия си ефект почистващият пилинг Klairs Gentle Black Sugar Facial Polish ще ви помогне да предотвратите появата на несъвършенства по кожата на лицето. Не само избавя кожата от всички замърсявания, но и отстранява мъртвите кожни клетки, които имат тенденция да запушват порите, да са причина за черните точки или повехналия и безжизнен оттенък на кожата. Характеристики: старателно измива и почиства цялото лице премахва черните точки и излишния себум изглажда и омекотява кожата премахва мъртвите кожни клетки Начин на употреба: Нанесете върху влажно лице, леко масажирайте и после внимателно изплакнете с вода.

Активни вещества: бамбуково масло, витамин E, витамин А, Ефект: ексфолиране, Кога да се нанася: дневен и нощен, Тип кожа на лицето : за всеки тип кожа

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: Klairs
Купи сега46.90 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK