Kvitok Enzymatic peeling пилинг за лице за чувствителна кожа на лицето 30 мл.

Купи сега16.80 лв.


Kvitok Enzymatic peeling пилинг за лице за чувствителна кожа на лицето 30 мл., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Pleť > Odlíčení a čištění pleti > Čisticí peelingy в GeGa.bg. Kvitok Enzymatic peeling пилинг за лице за чувствителна кожа на лицето 30 мл. е произведен от Kvitok и се предлага от NOTINO.bg на цена 16.80 лв.

Kvitok Enzymatic peeling, 30 мл. , Почистващ пилинг за жени, Характеристики: старателно измива и почиства цялото лице премахва черните точки и излишния себум озарява и уеднаквява кожата може да се ползва и за чувствителна кожа Състав: съдържа най-малко 99% съставки с натурален произход вегански продукт Начин на употреба: Ползвайте по 1–3 пъти седмично.

Активни вещества: мароканска глина, Ефект: озаряване, почистване, против черни точки, ревитализация, Тип кожа на лицето : за всеки тип кожа, проблемна, чувствителна

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: Kvitok
Купи сега16.80 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK