L’Oréal Paris Men Expert Clean Cut восък за коса 75 мл.

Купи сега11.50 лв.


L’Oréal Paris Men Expert Clean Cut восък за коса 75 мл., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Vlasy > Styling > Vosky na vlasy в GeGa.bg. L’Oréal Paris Men Expert Clean Cut восък за коса 75 мл. е произведен от L’Oréal Paris и се предлага от NOTINO.bg на цена 11.50 лв.

L’Oréal Paris Men Expert Clean Cut, 75 мл. , Стилизиращи продукти за мъже, Каква прическа ще допълни днешния ви тоалет и ще подчертае вашата уникалност? Няма значение как ще решите да оформите косата си, восъкът за коса L’Oréal Paris Men Expert Clean Cut ще ви помогне да го сторите. С него създавате прическа като от ръката на специалист от комфорта на собствената си баня. Осигурява ви пълен контрол над косата, така че ще можете да я оформяте и моделирате, както желаете. Освен това предлага силна фиксация и ще ви изненада приятно с дълготрайната си издържливост. Характеристики: естествено фиксира надеждно и силно моделира косата заглажда елегантно дълготраен ефект Начин на употреба: Загрейте продукта в дланите и нанесете върху суха коса. После оформете прическата с помощта на пръстите.

Дължина на косата: къса коса, Ефект: Оформяне и текстура, Плътност и жизненост, Фиксация, Ниво на задържане: силна фиксация, Тип коса: всички видове коса, Тип на скалпа: нормален скалп

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: L’Oréal Paris
Купи сега11.50 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK