L’Oréal Professionnel Serie Expert Metal Detox подхранващо масло за коса срещу късане на косата 50 мл.

Купи сега45.22 лв.53.20 лв.


L’Oréal Professionnel Serie Expert Metal Detox подхранващо масло за коса срещу късане на косата 50 мл., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Vlasy > Oleje na vlasy > Suché oleje na vlasy в GeGa.bg. L’Oréal Professionnel Serie Expert Metal Detox подхранващо масло за коса срещу късане на косата 50 мл. е произведен от L’Oréal Professionnel и се предлага от NOTINO.bg на цена 45.22 лв.

Промоционална цена на L’Oréal Professionnel Serie Expert Metal Detox подхранващо масло за коса срещу късане на косата 50 мл. Внимание! Промоционален продукт, с отстъпка от 7.98 лв., намален от 53.20 лв. на 45.22 лв.

L’Oréal Professionnel Serie Expert Metal Detox, 50 мл. , Сухи масла за коса за жени, Искате ли да осигурите на косата си нещо повече от основната грижа, предлагана от шампоана или балсама, но в същото време да избегнете нежеланото усещане за омазняване? Сухото масло L’Oréal Professionnel Serie Expert Metal Detox обогатява страхотно рутината ви за грижа – придава на косата екстра доза подхранване, като същевременно се абсорбира много бързо. Възстановява еластичността, гъвкавостта и цялостната подвижност на косата, подпомага регенерацията и не на последно място се грижи за изглаждането на повърхността ѝ. Така резултатът е по-мека, по-нежна и здрава коса с по-малка склонност към нежелано начупване. Характеристики: не слягва косата подобрява структурата на косъма предпазва косата от неблагоприятните външни влияния видимо регенерира и предпазва косата Начин на употреба: Нанесете върху суха коса, особено по дължината и краищата. Не изплаквайте.

Вид масло: cмес масла, Ефект: предпазва от външните влияния, Не съдържа: без сулфати, Тип коса: всички видове коса, Тип на скалпа: всички видове скалп

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: L’Oréal Professionnel
Купи сега45.22 лв.53.20 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK