Lancaster Sun Sport Cooling Invisible Body Mist слънцезащитна охлаждаща мъгла за тяло SPF 30 (ocean friendly) 200 мл.

Виж цената


Lancaster Sun Sport Cooling Invisible Body Mist слънцезащитна охлаждаща мъгла за тяло SPF 30 (ocean friendly) 200 мл., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Tělo > Slunce > Ochrana proti slunečnímu záření в GeGa.bg. Lancaster Sun Sport Cooling Invisible Body Mist слънцезащитна охлаждаща мъгла за тяло SPF 30 (ocean friendly) 200 мл. е произведен от Lancaster и се предлага от NOTINO.bg

Lancaster Sun Sport Cooling Invisible Body Mist, 200 мл. , Защита от слънчевите лъчи за жени, Защитете кожата си от изгаряне, преждевременно стареене и други увреждания, причинени от слънчевите лъчи. Слънцезащитният продукт Lancaster Sun Sport Cooling Invisible Body Mist предлага надежден щит срещу UV лъчите и така ви помага да предотвратите не само изгарянето или появата на пигментни петна, но и намаляването на еластичността, загубата на колаген и другите прояви на стареенето на кожата. Не на последно място намалява значително риска от рак на кожата. Характеристики: предпазва кожата от UVA и UVB лъчите лесно се разтрива и не оставя мазен филм предотвратява възникване на алергични реакции към слънцето действа превантивно срещу стареенето на кожата повишава интензивността и удължава трайността на тена подхранва кожата и се грижи за нея продуктът е водоустойчив Начин на употреба: Преди употреба разклатете добре. Нанесете продукта около 20 минути преди излагане на кожата на слънце. Повторете при необходимост, предимно след къпане, в случай на потене и подсушаване с кърпа.

Консистенция: олио, Слънцезащитен фактор: висока защита (SPF 30 – SPF 50), Тип кожа: за всички типове кожа

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: Lancaster
Виж цената

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK