Mádara Sunflower тониращ флуид за всички типове кожа на лицето Zlatá béžová 50 мл.

Купи сега50.15 лв.59.00 лв.


Mádara Sunflower тониращ флуид за всички типове кожа на лицето Zlatá béžová 50 мл., се намира в категория Козметика и Парфюмерия - Pleť > Tónovací krémy > Tónovací krémy в GeGa.bg. Mádara Sunflower тониращ флуид за всички типове кожа на лицето Zlatá béžová 50 мл. е произведен от Mádara и се предлага от NOTINO.bg на цена 50.15 лв.

Промоционална цена на Mádara Sunflower тониращ флуид за всички типове кожа на лицето Zlatá béžová 50 мл. Внимание! Промоционален продукт, с отстъпка от 8.85 лв., намален от 59.00 лв. на 50.15 лв.

Mádara Sunflower, 50 мл. , Тониращи кремове за жени, Търсите продукт, който в една стъпка да предлага на кожата както незабавно разкрасяване, така и достатъчна грижа? Тониращият продукт Mádara Sunflower е правилният за вас, защото събира в себе си предимствата на декоративната козметика и тази за грижа. Придава на кожата необходимата доза хидратация, но в същото време прикрива евентуалните несъвършенства и цялостно изравнява тена ѝ. Характеристики: уеднаквява цветовия тон прикрива дребните несъвършенства на кожата

Вид тонизиращ крем: Друго, Ефект: озаряване, подхранване, Хидратация, Слънцезащита: без SPF, Тип кожа на лицето : за всеки тип кожа

Предлага се от NOTINO.bg
Производител: Mádara
Купи сега50.15 лв.59.00 лв.

Този уебсайт използва на 'бисквитки' за целите на измерване.
Този уебсайт не е електронен магазин и продуктите представени в него не се продават от нас.
Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с тези условия! Повече информация в Декларация за поверителност. Защита на личните данни. Бисквитки. Общи условия.
OK